‘DOSTLUK KAZANSIN'

‘DOSTLUK KAZANSIN

Kafkasspor Genel Kaptan Mehmet Başol, Bağlarbaşıspor deplasmanında amaçlarının herkese iyi futbol izletmek olduğunu belirterek, Futbolda her türlü sonuç olabilir, ancak bunların hiçbiri insan sağlığından önemli değildir” dedi.

 

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcilerimizden Kafkasspor’un Genel Kaptanı Mehmet Başol, Pazar günü saat 14.00’da konuk olacakları Bağlarbaşıspor müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AMACIMIZ GÜZEL FUTBOL SEYRETTİRMEK

Hafta sonu herkesin gözünün Bağlarbaşı ile yapacakları mücadelede olacağını dile getiren Başol, “Öncelikle dostluğun kazanacağı bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Amacımız izleyenlere güzel bir futbol seyrettirmek. Fair-play ruhunun öne çıkacağına inandığım bu karşılaşmada hak edenin kazanması futbol adına en güzel temenni olacaktır. Beklentimiz tamamen bu yöndedir” diye konuştu.

‘ÖNEMLİ OLAN LİDER KALMAKTIR’

Kafkassporlu oyunculara da mesajlar veren Başol, “Lider olmak önemli değil. Önemli olan lider kalmaktır. Lidere daha çok baskı vardır. O yüzden daha çok çalışmalıyız ve ileriye doğru eksiklerimizi gidererek devam etmeliyiz. Kafkasspor’da her zaman şampiyonluk potansiyeli vardır. İlkeli, prensiplere saygılı, cesur ve farklı bir takım olmalıyız” şeklinde konuştu. 

DOSTÇA BİR ORTAM OLUR

İki takım taraftarlarının kendilerine yakışır bir şekilde takımlarına destek vereceğini aktaran Başo, “İl ve ilçe takımının centilmence mücadele edeceğine inanıyorum. Bağlarbaşı yönetimiyle de dostane olarak sürekli görüşüyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22